суботу, 1 жовтня 2016 р.



                                     Цікаві    хвилини    шкільних     перерв
Затишно  і  людно   на перервах в шкільні й бібліотеці  Атманайської ЗОШ І-ІІІст  Якимівського району. Діти залюбки знайомляться  із новими героями   відомих нам з дитинства книжок. Час змінюється,  нині в наше життя    увірвалась епоха новітніх цифрових технологій,  та  діти  завжди залишаються дітьми.  Вони сьогодні  такі ж   романтики і мандрівники, фантазери  і  бешкетники, якими колись були і ми.   І той , хто з дитинства  полюбив   читати  книжки , буде  ввічливою і порядною людиною  по  життю.  Наш  бібліотекар Шостак Світлана Сергіївна майже 40 років працює  у школі.  Вона   любить свою роботу і дітей , з особливою повагою  відноситься до книг  і читачів.  То ж і вигадує для школярів різноманітні виховні заходи.

  Два роки поспіль   книжковий фонд нашої бібліотеки поповнюється  новими  художніми книгами, які подарував   дітям нашої  школи народний  депутат С.В. Валентиров. Навколо стелажу із викладеними подарунками у бібліотеці  завжди тіснява. Дехто використовує шкільну перерву, щоб  прочитати , дізнатися про  пригоди  «героїв», а дехто просто погортати  і переглянути книжкові малюнки. Це перші кроки, які дитина робить і тягнеться до читацького хисту.

 30 вересня в Україні відзначається  день бібліотекаря. Дивлячись  на постійну наповнюваність  шкільної  бібліотеки і старання   Світлани Сергіївни  , можемо із впевненістю стверджувати, що її справа  ( принаймні в Атманаї)   буде крокувати  вперед.

                                                                                                    Галина Карабут

                                                                        вчитель Атманайської ЗОШ І-ІІІст



Немає коментарів:

Дописати коментар