понеділок, 20 червня 2016 р.

                                  Майстер - клас   " Аплікація з рваного паперу"
                                  керівник: вчитель Лещенко В.М.
Діти початкових класів залюбки відвідують майстер - клас з аплікації рваного паперу. Вікторія Миколаївна заздалегідь підібрала картинки "мультяшних" героїв. Цей майстер- клас  є популярним і серед наймолодших  відвідувачів, які ще не ходять до школи, навіть 3 - річний  Архіп Таращан  з задоволенням виконав власну аплікацію.Чудово, Архіпе!






                                        Подаруй, Атманаю майбутнє!
 1 червня 2016року на урочисте відкриття " Зеленої Садиби Атманаю"завітали шановні гості:
голова Якимівської районної ради Шило Ю.В., заступник голови Якимівської районної адміністрації Горбань В.О., помічники народного депутата  С.В.Валентирова - Цуканов В.В. і Бутилкіна Т.Г., депутати  Запорізької обласної ради Шевченко Г.М. і Любім Л.С., голова Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Запорізькій області Бернага Н.Ю., директор Азово - Сивашсьго національного парку, заслужений еколог України Поповчук Є.С., начальник  Якимівського відділу культури Нечибай Т.В., директор Якимівського краєзнавчого музею Гнєдашев В.М., депутат Якимівької районної ради Чікін М.О., голови сільських рад Якимівського району, представники засобів масової інформації району та області.  З щирими словами привітали атманайців  та побажали наснаги, терпіння і шляху вперед в започаткованому проекті. 
Проект згуртовує дітей та забезпечує умови для творчого, інтелектуального, духовного розвитку і  організовує їхнє змістовне  дозвілля  в період  літніх канікул; забезпечує умови для оздоровлення і підвищення мотивації саморозвитку, патріотичного виховання та любові до природи і збереження українського народного мистецтва, традицій. 
Дякую за щирість, повагу і подарунки!!!