пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Уліта Іваніна провела для дітей з м. Вишневе майстер- клас у полі. У той час коли комбайни убирають хліб, вчителька розповідала дітям як жнива убирали серпом, робили снопи, готували  дідуха...
                                             



                        



               Атманайський рай
Я щаслива, що мені випала нагода два вихідних дні провести у селі Атманай у дуже гостинній родині.

Чудова природа, красиві працьовиті люди, самовіддані талановиті вчителі, які підтримали місцеву вчительку Галину Карабут і власноруч  організували незабутнє змістовне дозвілля протягом усього літа на території свого села для усіх дітей і гостей. 
«Зелена Садиба» – тематично оформлений будинок з упорядкованим подвір’ям, стала осередком для небайдужих вчителів і односельців, які спільно з усіма місцевими і гостями вивчають історію села, його побуту, проводять заняття, гуртки, майстер - класи, організовують спортивні змагання і розваги, вивчають іноземну мову, вишивають Рушник Миру...

Між цими заняттями діти купаються в теплих водах лиману, спостерігають місцеву надзвичайно багату флору і фауну: пеліканів, чаплів, дрохв, степних орлів, різних видів качок, чайок, лебедів, навіть страусів ( господарь яких захищає нас на сході України)... Вдихаючи легке  та чисте степове повітря, перемішане з морським бризом,  мріють про майбутнє.

Так, в Україні є майбутнє, бо Україна – це Атманай, це патріотичні, надзвичайно талановиті люди, які самовіддано і креативно плекають майбутнє своєї держави. Приїздіть в перлину України – Атманай, навіть, просто на вихідні, і ви отримаєте величезний заряд бадьорості та натхнення на увесь наступний робочий тиждень.

            З такими людьми в України є майбутнє!

Валентина Хіврич, заступник начальника управління Департаменту освіти і науки облдержадміністрації