вівторок, 28 серпня 2018 р.

                                              Лиман є лиман...
 Цього року на свята завжди підіймається сильний вітер, і якщо на морі  шторм, то лиман є лиман. Чистенька, тепленька водичка. Гарний шашличок і відмінна риболовля!  Тримайте курс на відпочинок в Атманаї. Зелена садиба гостинно чекає ВАС!!!
( всі події зафіксовані 24 серпня 2018 року)












                                        Відпочинок в Атманаї 
Останній серпневий тиждень... Багато відпочивальників поспішають до моря і  теплого південного Сонця. 24 серпня в найголовніший день кожного українця -  Дня Незалежності в садибі відпочивали і гостювало більше 40 чоловік. З кожним ми ділилися патріотичною енергетикою, любов'ю до рідного краю, його історії та сільського буття.  У дітей і дорослих залишаться надовго гарні спогади про Атманай і нашу зелену садибу, де завжди приємно, затішно і гостинно.  Гості були з різних куточків  України. Тільки уявіть цю географію: Чернігів, Вінниця, Одеса, Київ, Сімферополь, Полтава, Токмак, Енергодар, Мелітополь, Запоріжжя. Дніпро, Генічеськ. Всі ці міста об'єдналися однією ідеєю, одним духом, одним гаслом - Україна єдина!!!!                                                                     І особлива подяка сім'ї  Гороховських- Уліти Іванівни, Анатолію Олексійовичу і  їхньому сину Івану за гостинність, душевність, щедрість і любов до села і України...


















                             Поєднання   приємного  і  корисного...
 Поки папи зголосилися займатися із дітьми, молоді мами відразу бралися за пензлики і фарби. І швиденько в зелену садибу " Атманай", дарувати красу петріківського роспису атманайцям!!!
Дякую, Вам молоді мами і тато ( Марина, Оля і Сашко) за любов до України, за працелюбність, за порядність і простоту. І особлива подяка маленьким волонтерам із Київщини, які терпляче чекали мам, щоб  відпочивати і купатися в лагідному Утлюцькому лимані!!!   Ростіть здоровенькими, шануйте батьків і любіть Україну, бо  у нас вона єдина!!!!
 З правдивою повагою Галина Карабут