вівторок, 21 червня 2016 р.

                                                Майстер - клас " Іграшки із полімерної глини"
                                                керівник: вчитель Штукіна А.С.
Анна Сергіївна об'єднала дітей цікавим майстер- класом. Із полімерної глини можна  зліпити браслет або брелок, або іграшку. Трішечки почекаєш, розважишся, доки  твій виріб  запечеться  і радієш власноруч зробленому подарунку.  Сьогодні на заняття завітали Аріна із Севастополя та Деніс із Сімферополя.  Вони  привезли з Криму власні малюнки, які малювали взимку, мріючи про відпочинок в Атманаї. Анна Сергіївна проводить майстер- класи з виготовлення кулькових іграшок.
                                     



                                                Майстер- клас " Виготовлення фенічек"
                                                керівник: вчитель Єрмакова Л.І.
 " Фенічки" користуються великою популярністю серед дітей різного віку. За одне заняття діти виконують не одну фенічку. Для мами, тата, бабусі, дідуся, ще й про кума не забувають, патріотичну  і особливу... Додому повертаються з купою подарунків, які виконали власними руками!!! В очах дітей радість, а на обличчі  вчительки - милування.  " Ларисо Іванівно, я ще прийду, мені дуже сподобалось!!!" - так   прощаються з майстринею її відвідувачі.
                              













                                           Майстер - клас " Вітраж на склі"
                                           керівник: вчитель Лопатко Т.А.
 Дуже яскраві і гарні виходять у дітей вироби на майстер- класі у Тетяни Анатоліївни. Не тільки молодші дітки, а старшокласники з бажанням відвідують  заняття. Старанність, акуратність, обережність і естетику прививає вчитель на  цьому майстер- класі. Евелінка ( з м. Дніпра) ще не ходить до школи, але їй сподобались " Вітражі". За характером дівчинка жвава, тому трохи побігає з дітками , потім повертається до своєї роботи, так і виконала свою " красу". Нам пояснює: " Я немножко устала, поэтому побегаю и отдохну чуть-чуть..."
                                           






                                           Майстер - клас " Сувеніри із солоного тіста"
                                           керівник: майстриня - волонтер Дума Л.В.
З задоволенням діти біжать на заняття Людмили Василівни, тут цікаво і весело. Кожне заняття приносить дітям радість, вони пишаються своїми витворами. Вчитель організовує до праці дітей  з індивідуальними особливостями. Тут кожному знаходиться робота. Ось і сьогодні " аншлаг", займаються дев'ять дітей. Першокласниця Шостак Ліза малює фарбами жирафа, внук Макар ( який потребує особливої педагогічної уваги) допомагає з малюнками і фарбами, Максим( 6 років) ліпить рептилію. Сестри Краснікови Настя і Поліна ( 6 років) теж виліплюють по крокодильчику. Даша, Сашко,Ангеліна і Свєта виконують з тіста більш складні сувеніри: грибочки, черешневу гілочку, сердечка, " червона ікра Ложкою" та інші. Діти різного віку,  двоє ще не відвідують школу,  троє -"першокласники"; з різних міст, так Поліна, Настя і Даша - з Якимівки, Максим - з Москви, Ангеліна, Ліза, Макар, Свєта, Сашко  - атманайці, але всі дружньо, старанно працюють. Людмила  Василівна  кожній дитині приділила увагу, допомогла, ще й приказками і поговорами натішила.