четвер, 17 серпня 2017 р.

                                  Науково - практичний майстер- клас
Завідувач організаційно-масового відділу по роботі з талановитими дітьми та МАН комунального закладу " Центр туризму" Олена Романівна Шелегеда разом з туристами - екологами провели в " Зеленій Садибі Атманаю" майстер- клас по розпізнанню рослинності степу прибережної зони Утлюцького лиману. Діти із Запоріжжя, Мелітополя, Якимівки та Атманаю з великим бажанням і зацікавленністю поглядали в монокуляр та уважно стежили і слухали вчителя із Запоріжжя.  Цікаво було позаглядать в монокуляр було не тільки дітям, але й нам вчителям, та й дорослим атманацям.
                       







                                    Перші дослідження і ознайомлення...
 Сьогодні зранку  туристи - екологи досліджували та знайомилися з краєвидами прибережної зони Утлюцького лиману. Перші враження, знахідки... Ось медуза. Цікаво, який діаметр? Як вона рухається? Які ніжки?... Багато цікавих рослин! Навіть червонокнижних!!!
                                         





                                 Вітаємо туристів із Запоріжжя
16 серпня   " Зелена Садиба" зустрічає гостей - туристів із Запоріжжя.  Діти разом з керівником Шелегедою Оленою Романівною після довгої подорожі  по нашому Запорізькому краю нарешті добралися до Атманаю. 
          Чи то  вечеря, а може вже й сніданок! Найголовніше, що по- похідному і з гарним апетитом. Смачного,  шановні туристи !