пʼятницю, 24 червня 2016 р.

                                                " Атманайські  розваги"
17 червня  на подвір'ї " Зеленої Садиби Атманаю" для дітей провели веселий конкурс " Атманайські розваги". Діти жеребкуванням були розділені на дві команди. Команада з  "синіми " жеребками назвала себе - ЛІТО, а  ті хто витягнув " жовтий" , назвали  свою команду ЛИМАН.  Напочатку свята  - вікторина " Люби і знай свій рідний край" про Атманай. Що означає назва села, скільки вулиць, яка ягода найбільша  і  найсолодша в Атманаї та інше.
 Одне із завдань свята, намалювати акваріум з його мешканцями і команди презентують власну роботу. Знайшлись конкурси і для наймолодших дошкільнят, які малювали фарбами в альбомі літні пейзажі. Максим і Ніка  виконали завдання на "відмінно", а нам  дісталось вгадати "намальовані пейзажі". Організатори свята не забули і про домашніх улюбленців, тому команди по черзі один одного розфарбовували обличчя, називали імена своїх кішок і котів ( до речі згадували не тільки своїх, але й бабусиних і сусідських). Команди  з великим бажанням " промуркотіли"  мелодію пісні " В траве сидел кузнечик". Серед конкурсів були ребуси і загадки на  морську тематику. Найсильніші хлопчики продемонстрували вправність   принести воду на коромислі з криниці, якнайменш розхлюпати. Яке свято без подарунків?  Солодощів вистачило усім! Заряду бадьорості, дружби і взаємовиручки , як і сонця було сьогодні  достатньо!!! 
 У святі  " Атманайські розваги" прийняли участь 38 дітей ( четверо гостей з Якимівки, по два із Мелітополя, Запоріжжя, Дніпра). Задоволення від конкурсів і розваг отримали  мами і бабусі, які завітали до нас. Велика подяка вчителям - волонтерам за організацію і проведення свята для дітей, Вінник О.Ю., Семенко С.П., Карабуту Ю.О.
                                      З повагою керівник проекту Галина Анатоліївна Карабут
                                  












Немає коментарів:

Дописати коментар