неділю, 11 червня 2017 р.

                                      Атманай гостинно зустрічає друзів із Таврійська
                                             9 червня - Міжнародний день друзів
" Зелену Садибу" відвідали гості із Червоноармійської ЗОШ І-ІІІступенів  Таврійської сільської ради .  В Міжнародний день друзів  вчителі - волонтери з теплом і любов'ю зустріли 30 " невгамовних  та  допитливих" дітей  1-6 класів. Провели екскурсію, вікторини і розваги приурочені Дню друзів, майстер - класи, спортивно- розважальні ігри  та подорож до лиману.
 Ми вдячні керівництву за організацію поїздки дітей на " Зелену  Садибу" в Атманай.  Діти з великим бажанням і задоволенням відпочили у нас і отримали нових друзів. Я від щирого серця висловлюю подяку вчителям - волонтерам: Шостак Світлані Сергіївні, Лопатко Тетяні Анатоліївні, Лещенко Вікторії Миколаївні, Лавиш  Любові Іванівні, Єрмаковій Ларисі Іванівні,Гороховській Уліті Іванівні, Карабуту Юрію Олексійовичу, Старіковій Світлані Володимирівні, а також помічникам - волонтерам, учням 6 класу Віннику Кирилу і Ходирьову Микиті за організацію  зустрічі  учнів Червоноармійської загальноосвітньої школи. 

  Атманай ласкаво  вітає ВАС!!!



З повагою керівник проекту Карабут Галина Анатоліївна 





                                           







                                              Мистецтво МАЛЮВАК
 На ярмаркових розвагах  "МАЛЮВАКИ"  дорослі і діти малювали " Веселий Ярмарок"
Цей " витвір" мистецтва зайняв достойне місце в " Зеленій Садибі"
             


                                   2 червня 2017. Перші гончарні вироби в " Зеленій Садибі"
На заняття з гончарства, які проводила майстриня із Запоріжжя Кан Ганна Вільгельмівна приїхали навіть з інших міст України ( Запоріжжя, Києва, Енергодару), також займалися діти і дорослі з Атманаю.

                                           





                              2 червня 2017 . Перші уроки з гончарства
На другий день роботи " Зеленої Садиби" дорослі і діти займалися на майстер -класі з гончарства. Майстриня Кан Г.В. зранку   давали уроки з майстерності на гончарному крузі, який подарував нам депутат Запорізької обласної ради Шевченко Г.М. Ми випробували  місцеву глину ( з Атманаю та Горбатку)  та глину, яку привезла Ганна Вільгельмівна із Запоріжжя.  Перші вироби трохи невдалі, але кожен  пишався тим, що виконав сам!!! Поки, що робимо - солонки! Ганна Вільгельмівна подарувала власний виріб - великий кубок з ліпкою жолудів і дубового листя. Разом з дітьми зробила екібано з  пшениці та степових трав. Гончарству в Атманаї бути! - так з радістю діти і дорослі запевнили майстриню, проводжая її  додому на Запоріжжя