вівторок, 5 липня 2016 р.



                                         Атманай гостинно вітає друзів!
Усім відомо, що найкращий і найдешевший  відпочинок  - у   селі  в бабусі.  А щоб відпочинок та оздоровлення дитини був різноманітнішим, ми пропонуємо в  липні  майстер – класи для  гостей   Атманаю. Залюбки між перервами відпочинку на морі, діти разом з дорослими займаються, або тільки відпочивають в « Зеленій Садибі». До вчителів – волонтерів, які працюють з дітьми влітку бажає долучитися  місцевий мешканець, який пропонує  майстер- клас по шиттю  пляжних сумок та шкіряних виробів.
   За попередньою  домовленістю   чекаємо  групу екологів з центру туризму міста Запоріжжя, які зможуть провести майстер – класи по визначенню рослин степової  і прибережної зони Атманаю.    
   В серпні  плануємо провести  літературний круглий стіл, де поділяться  своїми творчими надбаннями місцеві школярі й дорослі, а також зустріч з Запорізькою поетесою Інгою Рубцовою. 
   В наших планах «Свято Кавуна» та закриття туристичного сезону, де  міркуємо провести майстер – класи для дітей з установки наметів, орієнтування на місцевості, знання  з основ першої медичної допомоги, приготування страв на природі, ярмарку  та багато іншого.
        З  повагою Керівник проекту  « Фестиваль АРКА МИРУ»     Галина Карабут